Următorul film Star Wars va rezolva cel mai mare mister al trilogiei

286
Următorul film Star Wars va rezolva cel mai mare mister al trilogiei - starwars1170x658-1562243498.jpg

Articole recomandate

2019 este anul în care noua trilogie Star Wars se va încheia. Totuși, Rise of Skywalker nu va pleca fără să lămurească un mister major.

Star Wars: The Force Awakens a trezit franciza Star Wars din mormânt și i-a dat un suflu nou. Filmul are legături cu celălalte două trilogii ale lui George Lucas, dar introduce personaje și povești noi. Un personaj nou este Rey (Daisy Ridley), iar în jurul acesteia dăinuie și un mister: cine-i sunt părinții?


În primul film din această nouă trilogie ne-a fost sugerat că părinții săi ar putea fi niște figuri importante din universul Star Wars, însă misterul nu a fost elucidat.

Apoi, în The Last Jedi, Kylo Ren (Adam Driver) îi spune lui Rey că părinții ei nu au nicio importanță, sunt niște nimeni. Această dezvăluire este făcută într-un moment tensionant și Kylo era cuprins de emoții.

Cine sunt părinții lui Rey din Star Wars?


Îl poți crede pe Kylo Ren sau poți crede că a fost o încercare de-a lui de a o manipula pe Rey. Se pare că JJ Abrams, regizorul The Rise of Skywalker, plănuiește să dezvăluie mai multe detalii despre părinții lui Rey, potrivit unui interviu acordat de actrița Daisy Ridley.

"JJ Abrams a spus că întrebarea va primi răspuns. Așa că, la finalul filmului, vei știi cum stă treaba", a spus ea.

Regizorul Abrams a declarat că nu va ignora ce s-a întâmplat în Star Wars: The Last Jedi, dar că "există mai multe detalii legate de poveste pe care nu le cunoașteți în acest moment".

El a mai spus că Star Wars: The Rise of Skywalker vrea să ofere o concluzie satisfăcătoare nu doar acestei noi trilogii, ci întregii saga "Skywalker" ce a început tocmai în 1977. O parte din această concluzie ar fi și dezvăluirea legată de părinții lui Rey.

Speculațiile legate de acest fapt sunt diverse și oamenii cred că Rey este fiica unui Skywalker, al lui Kenobi sau chiar a lui Palpatine.


sursa text si foto: www.playtech.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0872 secunde