Uber și Bolt au obținut avizele de funcționare de la Ministerul Comunicațiilor

272
Uber și Bolt au obținut avizele de funcționare de la Ministerul Comunicațiilor - uber-1571238034.jpg

Articole recomandate

Ministrul Comunicațiilor Alexandru Petrescu a anunțat că două dintre platformele de ridesharing prezente în România au obținut deja avizul avizul necesar pentru a funcționa, potrivit noii legislații a transportului alternativ. Cele două platforme sunt Uber și Bolt, potrivit unor surse StartupCafe. Alți doi operatori au depus documentația necesară pentru a primi avizul. Cât plătesc platformele la MCSI și ce amenzi riscă dacă funcționează fără aviz, scrie start-upcafe.ro.


"Astăzi, 16.10.2019, Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale a eliberat avizul tehnic pentru doi dintre operatorii platformelor digitale de transport alternativ cu autoturism și conducator auto într-un termen mult mai rapid decât termenul limită prevăzut de lege, astfel încât administrația publică să contribuie în mod eficient la creșterea nivelului de mobilitate conectată și competitivă în beneficiul cetățenilor și economiei", a scris ministrul Alexandru Petrescu pe Facebook.


Cele două platforme sunt Uber și Bolt, iar Yango și Clever și-au depus și ele actele necesare pentru obținerea avizului, potrivitu unor din domeniu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1182 secunde