Tot mai multe companii închid fabricile din China și relochează producția

583
1
Tot mai multe companii închid fabricile din China și relochează producția - china-1596524603.jpg

Articole recomandate

Companiile își regândesc planurile privind producția și lanțurile de aprovizionare pe fondul creșterii costurilor cu forța de muncă în China, a escaladării tensiunilor comerciale dintre SUA și China și a efectelor pandemiei cu coronavirus.


Samsung Electronics este cel mai recent producător care transferă producția din a doua economie mondială, transmite Reuters. Astfel, gigantul sud-coreean a anunțat că va opri activitatea ultimei sale fabrici de computere din China.


Ziarul informează că în 2012 unitatea exporta bunuri din China în valoare de 4,3 miliarde de dolari, suma scăzând la un miliarde de dolari până în 2018, scrie Agerpres.


Un purtător de cuvânt al Samsung a refuzat să comenteze datele privind veniturile și livrările fabricii, sau să dea detalii privind angajații.


"China rămâne o piață importantă pentru Samsung și vom continua să furnizăm servicii și produse superioare pentru consumatorii chinezi", se arată într-un comunicat al grupului sud-coreean.


Samsung mai are în China două facilități unde produce semiconductori, în Suzhou și Xi'an.
Anul trecut, Samsung a pus capăt producției de smartphone-uri în China după ce cota sa de piață s-a apropiat de zero.


Comentează știrea

Latesha
14 noiembrie 2022
在線改名 - 算命最準的網站_生辰八字_塔羅占卜_紫微斗數

你好, 命理網 幸運之神( https://fortune-god.com/ ) :算命最準的網站-2022年,2023年,塔羅占卜,紫微斗數,姓名測試,周易,生辰八字算命,八字合婚,四柱算命預測,算卦,黃道吉日查詢,抽籤算命,生肖算命,在線排盤和趣味測試等在線算命內容!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0215 secunde