Tom Cruise va fi trimis pe Stația Spațială Internațională. NASA colaborează cu Hollywood pentru prima producție filmată în spațiu

365
Tom Cruise va fi trimis pe Stația Spațială Internațională. NASA colaborează cu Hollywood pentru prima producție filmată în spațiu - tom-1588755933.jpg

Articole recomandate

NASA colaborează cu Hollywood pentru realizarea primului lungmetraj filmat în spațiu, a anunțat conducerea National Aeronautics and Space Administration.


Tom Cruise va fi personajul principal, care va fi trimis în spațiu. Momentan nu se știe când va ajunge actorul pe Stația Spațială Internațională și nici cât va sta acolo.


"Avem nevoie de astfel de proiecte, care să ajungă la marea masă și să inspire viitoare generații de ingineri și oameni de știință să ducă mai departe planurile ambițioase ale NASA", a spus Jim Bridenstine, șeful administrației NASA, potrivit CNN.


În momentul de față doar Rusia are mijloacele necesare pentru a trimite astronauți în spațiu și apoi a-ai aduce înapoi acasă. De ani de zile SpaceX și Boeing încearcă să dezvolte această tehnologie și în SUA.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5305 secunde