Tânără salvată de la viol de o aplicație de pe telefonul mobil

646
Tânără salvată de la viol de o aplicație de pe telefonul mobil - aplicatie38365200-1568705673.jpg

Articole recomandate

O tânără din Iași, care a fost sechestrată de un individ, a fost salvată de telefonul mobil. Ea a activat o aplicație, prin apăsarea în mod repetat a unui buton al telefonului. Aplicația a inițiat automat trei apeluri către numere prestabilite de fată, dar a și înregistrat ce se întâmpla în jur.


"O persoană vătămată minoră, de sex feminin, se deplasa pe drumul comunal, pe o porțiune de pădure nemărginită, între satele Bârnova și Poiana cu Cetate. Inculpatul a venit din spatele părții vătămate, a prins-o din spate, cu o mână în zona gurii și cu o mână de abdomen, a tras-o în pădure, lângă șanțul din drum, în interiorul pădurii, unde a ținut-o, lipsind-o de libertate timp de mai mult de un minut, timp în care persoana vătămată a țipat și a plâns, reușind să scape", a precizat Monica Palaghia, procurorul-șef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

În timp ce era sechestrată de individ, fata a activat o aplicație de pe telefon, prin apăsarea în mod repetat a unui buton. Aplicația a inițiat automat trei apeluri telefonice către numere prestabilite de fată, dar a și înregistrat, automat, ambiental, ce se întâmpla în jur.

Individul a fost arestat preventiv în special în baza acelei înregistrări, care demonstra fapta de lipsire de libertate, scrie romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4372 secunde