Soap – un router care te ferește de viruși și de pornografie

Luni, 04 August 2014
3227
Un proiect înscris pe site-ul de crowdfunding Indiegogo promite să fie un Router all-in-one, care să funcționeze și ca o tabletă cu Android, dar și ca un dispozitiv de automatizare a casei. 


Soap e un router Wi-Fi în primul rând. La această tabletă supradimensionată se poate conecta cablul de internet și va oferi conexiune wireless în toată casa. Dar nu acesta e cel mai important lucru. Pe lângâ router-ul Quad-Band, Soap funcționează și ca o tabletă de 7 inci cu Android.

Tableta cu Android are un procesor quad-core de 1 Ghz, 2 Gb de RAM și un SSD de 128 de GB. Aceasta poate funcționa ca orice tabletă, dar nu este indicat să fie tratată ca atare. În primul rând, grosimea gadgetului nu permite acest lucru, iar, în al doilea rând, vom avea tot timpul cabluri conctate în device. Dar, un lucru interesant adus de acest gadget este protecția antivirus inclusă, care se actualizează în mod constant. Soap promimte că nu vom mai avea nevoie de software antivirus pe calculatoarele noastre, pentru că internetul va fi filtrat până va ajunge la noi, scrie playtech.ro.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1448 secunde