X
X
Mai multe ştiri online:

Serviciul Apple Pay este disponibil și în România

Ştire online publicată Miercuri, 26 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Serviciul Apple Pay este acum disponibil în mod oficial în România. În aplicația Wallet de pe iPhone și Apple Watch există acum posibilitatea de a adăuga carduri de credit sau debit, care pot fi folosite pentru plăți prin intermediul modulului NFC integrat în acestea.


Numărul de bănci și servicii fintech compatibile este mai mare decât ne-am fi așteptat inițial, doar ING, Banca Transilvania, Orange Money și Revolut confirmând compatibilitatea înainte de lansare.

Lista băncilor și serviciilor compatibile cu Apple Pay în România

Din aplicația Wallet (Portofel), nu trebuie acum decât să apeși pe butonul Add Card pentru a adăuga un card pentru a fi folosit pentru plăți cu telefonul. După ce selectezi acest buton, va apărea o listă cu emițătorii compatibili în acest moment. Iată lista completă:

Banca Transilvania

Edenred

ING

Monese

Orange Money

Revolut

UniCredit Bank


FlixBus este prima companie de transport care anunță compatibilitatea cu Apple Pay în România. Aceasta posibilitatea de a plăti prin intermediul Apple Pay direct în aplicația de mobil sau folosind browser-ul Safari, fie de pe un dispozitiv iOS sau macOS pe dispozitive începând de la iPhone 6 și până la cele mai recente. Compania spune că avantajul plății cu Apple Pay este securitatea ridicată, întrucât datele sunt criptate, iar cardul folosit pentru plată este unul virtual, generat pe loc pentru tranzacția respectiva.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31467 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3922 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1463 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1256 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3443 secunde