Samsung vine cu soluția care te ajută să joci FIFA oriunde te-ai afla

288
Samsung vine cu soluția care te ajută să joci FIFA oriunde te-ai afla - file-1575030671.jpg

Articole recomandate

Samsung dă semne de multă vreme că ar vrea să aloce mai mult interes zonei de gaming. Și, după o perioadă de teste, a venit și cu soluția pentru a te ajuta să joci FIFA oriunde te-ai afla, scrie playtech.ro


Dacă ești un fan al jocurilor, e posibil să pierzi ore în fața unui laptop, PS sau consolă. Samsung știe că mulți dintre noi sunt așa și a zis să vină cu o soluție pentru ca tu să poți să-ți iei jocurile cu tine oriunde.

Se numește PlayGalaxy Link și, după cum o spune numele, e disponibilă pentru telefoanele din această gamă. Și nu numai.


Cum funcționează Samsung PlayGalaxy Link


Soluția de la Samsung e simplă și ușor de pus în practică. Practic, trebuie să ai un joc instalat pe un laptop Windows și o aplicație instalată în telefon. Pornești jocul pe laptop și apoi deschizi aplicația din telefon și continui meciul de FIFA (să zicem) acolo. Doar că nu te joci direct pe telefon, ci te folosești de un controller special creat pentru smartphone.

Versiunea beta era deja disponibilă pentru Samsung Galaxy S10, S10e, S10 Plus și S10 5G încă din aprilie, dar acum vine și pe Note 10. De notat însă că va fi disponibilă și pentru modelele Galaxy Fold, S9, S9+, Note 9 și Galaxy A90 la începutul lunii viitoare.

Aplicația se poate descărca din Samsung App store. Tot ce ai nevoie pentru a te putea juca în liniște e o conexiună bună Wi-Fi. Și de un controller decent, poate ceva din gama Sony dual shock sau chiar ceva de la Xbox One.

Acesta se conectează prin bluetooth sau prin cablu, oricum dorești.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6514 secunde