Războiul Apple-FBI a luat sfârșit. Cum au reușit anchetatorii să deblocheze telefonul unui terorist

386
Războiul Apple-FBI a luat sfârșit. Cum au reușit anchetatorii să deblocheze telefonul unui terorist - apple-1459247085.jpg

Articole recomandate

FBI a decodat telefonul iPhone! FBI a reușit să deblocheze telefonul teroristului de la San Bernardino fără ajutorul Apple, închizând astfel procesul dintre Apple și FBI, susține departamentul de justiție al Statelor Unite, conform BBC.

Apple s-a opus luna trecută unui ordin judecătoresc care solicita companiei să scrie un nou software pentru a permite accesul FBI la telefonul atacatorului de la San Bernardino. O ședință de judecată în cazul Apple-FBI fusese amânată săptămâna trecută, poliția federală încercând noi metode independente de a debloca telefonul.

Luni, oficialii au declarat că telefonul a fost accesat independent în cele din urmă și au cerut ca ordinul să fie retras.

Telefonul a fost accesat "cu ajutorul unei terțe persoane", a susținut într-o declarație procurorul șef din California, Eileen Decker.

Syed Rizwan Farook și soția sa au împușcat mortal 14 oameni, rănind alți 21 într-un atac armat comis la un centru social din San Bernardino, California în numele Statului Islamic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5232 secunde