O angajată în HP a fost condamnată la închisoare pentru că a cheltuit în interes personal un milion de dolari din banii companiei

297
O angajată în HP a fost condamnată la închisoare pentru că a cheltuit în interes personal un milion de dolari din banii companiei - hp-1440940386.jpg

Articole recomandate

Holli Dawn Coulman o fostă secretară a unui executiv din HP a folosit aproape un milion de dolari din fondurile companiei, cel mai recent, ea petrecând într-o vacanță de 100 000 de dolari, informează ZF. Pentru fapta sa, ea a fost condamnată la 21 de luni de închisoare și este obligată să restituie firmei 954 000 de dolari.

Ea a lucrat în HP în perioada 2000-2012, una din atribuțiile ei fiind aceea de a administra cardurile de credit ale corportiștilor, pe care aceștia le foloseau pentru a-și plăti cheltuielile de serviciu. Femeia a fost acuzată că a folosit cardurile pentru a-și finanța stilul de viață extravagant.

Coulman a cheltuit mai mulți bani pe produse Apple, Neinman Marcus sau Nordstrom's, a dat 100 000 de dolari în la Costa Resort Spa, 43 000 de dolari la Lodge și la Casa Palermo în Pebble Beach.

Tot din banii firmei, ea și-a plătiti deplasările în Hawaii și Europa și a finanțat afacerile fratelui cu peste 350 000 de dolari.

Când administratorii au început să intre la bănuieli, Coulman și-a șters toate e-mail-urile, a falsificat chitanțe și i-a trimis mesaje șefului ei spunându-i că au fost autorizate toate plățile făcute. După ce frauda a ieșit la iveală, ea a fost dată afară și de la următorul loc de muncă.

Femeia a recunoscut faptele și a afirmat că regretă ce a făcut. Ea a mai spus că îi este frică să meargă la pușcărie, dar este conștientă că faptele sale trebuie să aibă niște consecințe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3558 secunde