Noul update de Windows 10 nu e, deocamdată, pentru toată lumea. Iată de ce

373
Noul update de Windows 10 nu e, deocamdată, pentru toată lumea. Iată de ce - win18bconsumerproductivitydellxp-1591017626.jpg

Articole recomandate

Microsoft nu are experiențe recente plăcute cu update-urile pe care le-a adus la Windows 10. Și nici cel din mai nu vine să bucure pe toată lumea, dar compania măcar și-a luat unele măsuri, informează playtech.ro.


Microsoft tocmai ce a lansat primul update major al anului – versiunea mai 2020. Dar nu e motiv de bucurie pentru toată lumea și, deși deocamdată nu au apărut probleme majore, câțiva utilizatori nu se aruncă să accepte update-ul deocamdată. Iar informații în acest sens a oferit chiar și Microsoft.


Important de spus că update-ul funcționează foarte bine pe unele dispozitive. Pe altele, însă, sunt probleme, iar în cazul altora, Microsoft a decis să ascundă update-ul deocamdată.


Una dintre probleme apare la cei care au laptopuri echipate cu soluții de accelerare grafică NVIDIA de generație mai veche. Microsoft atenționează înca de la începutul procesului de instalare că dacă un drived nVidia GeForce mai vechi decât versiunea 358.00, atunci s-ar putea să apară probleme. Doar că americanii au fost precauți de această dată.


Actualizarea automată a fost oprită pentru configurațiile de acest fel, tocmai pentru a nu apărea problemele.


Alte probleme ar mai fi cu funcția Bluetooth. Problema e cu suportul Bluetooth pentru configurații echipate cu chip-uri Bluetooth furnizate de Realtek. Astfel, conectarea simultană a mai mult de un dispozitiv Bluetooth nu este posibilă. Problema este confirmată de Microsoft și va fi remediată cu o actualizare viitoare a driverelor Realtek.


Windows nu are o istorie recentă plăcută cu update-urile cu care a venit. În februarie, update-ul le-a șters unor utilizatori contul de Windows și l-a înlocuit cu unul temporar. Asta înseamnă că setările meniului Start reveneau la modul implicit, iar fișierele de pe desktop sunt șterse.  În majoritatea cazurilor, fișierele nu au fost totuși șterse. Utilizatorii erau conectați la un cont temporar pe durata instalării update-ului, însă acesta nu revenea la normal după finalizare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5478 secunde