Noul logo al Forței Spațiale a Statelor Unite seamănă cu cel folosit in serialul Star Trek

241
Noul logo al Forței Spațiale a Statelor Unite seamănă cu cel folosit in serialul Star Trek - logo-1579952918.jpg

Articole recomandate

Utilizatorii de Twitter au observat că emblema Space Force a Pentagonului, prezentată de președintele Donald Trump, este neobișnuit de asemănătoare cu insigna din seria SF "Star Trek", potrivit BBC.


Președintele Donald Trump a dezvăluit vineri logo-ul Space Force, scriind pe Twitter că s-a consultat cu lideri din armată și designeri înainte de a prezenta simbolul albastru și alb, care cuprinde forma unui capăt de săgeată în centru, așezată peste un fundal al planetei și încercuită de cuvintele "United States Space Force" și "Department of the Air Force".


Logo-ul care poartă data 2019 în cifre romane seamănă și cu cel creat pentru Air Force Space Command, de unde a fost creată Space Force prin legislația semnată de Trump luna trecută.


Space Force este cel mai nou serviciu militar de la crearea Air Force în 1947. Devine a șasea armă a armetei americane, după Forțele terestre (US Army), Forțele aeriene (US Air Force), Marină (US Navy), Corpul Pușcașilor Marini (US Marine Corps, USMC) și Paza de Coastră (US Coast Guard, USCG).


"După consultarea cu marii noștri lideri militari, designeri și alții, sunt încântat să prezint noul logo pentru United States Space Force, a șasea ramură a magnificei noastre armate!", a scris Trump.


George Takei, care îl interpretează pe Sulu în serialul original "Star Trek" a răspuns pe Twitter: "Așteptăm câteva despăgubiri de la acest lucru".


Un alt utilizator a glumit cu faptul că Space Force a copiat "tema" Star Trek.


Dar alții au scos în evidență faptul că noul logo este similar cu ale altor subdivizii ale armatei SUA.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2081 secunde