Nokia X2 Dual SIM, lansat oficial și disponibil din iulie. Iată cât va costa

3451
Nokia X2 Dual SIM, lansat oficial și disponibil din iulie. Iată cât va costa - nokiaxrangefront-1403608862.jpg

Articole recomandate

Nokia tocmai a lansat cel de-al patrulea smartphone cu Android din ofertă, după Nokia X, X+ și XL. Cu numele de scenă Nokia X2, acesta este un smartphone dual SIM cu preț foarte atractiv, mai performant și mai bine dotat decât precedentele.


Prezentat într-o carcasă din plastic viu colorat, foarte ușor de personalizat prin înlocuirea capacului ce îmbracă aproape întreg telefonul, Nokia X2 atrage prin prețul foarte competitiv de 99 euro la pachet fără abonament. În schimbul acestei sume ne alegem cu un telefon dual-SIM entry-level bazat pe o versiune de Android puternic modificată (Nokia X Software Platform 2.0) , având interfață în stil Window Phone și acces la o selecție limitată de aplicații furnizate prin intermediul propriului magazin Nokia Store.


Dacă putem trece peste absența colecției tradiționale de aplicații Google și accesul la magazinul Google Play, Nokia X2 oferă totuși o selecție interesantă de aplicații preinstalate: calculator, alarmă, calendar în care putem salva diverse notițe, web browserul Opera, aplicația WeChat, managerul de fișiere Astro File Manager, client pentru serviciul OneDrive de la Microsoft cu 15GB spațiu de stocare gratuit și mai multe jocuri.


Toate acestea sunt susținute cu o platformă hardware bazată pe chipsetul Snapdragon 200, având CPU dual-core la 1.2GHz și 1GB memorie RAM, dublu față de cât oferea predecesorul Nokia X. Spațiul de stocare este limitat la 4GB împărțiți cu aplicațiile deja instalate, dar poate fi extins cu până la 32GB atașând un card microSD. Pe spatele carcasei găsim o cameră foto de 5MP cu autofocus, iar deasupra ecranului de 4.3" cu tehnologie Clear Black LCD și rezoluție 480x800 găsim un webcam VGA.


Telefonul Nokia X2 va putea fi găsit în ofertele magazinelor începând cu luna iulie 2014, în variante de culoare verde, portocaliu, galben, alb și negru.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9559 secunde