Nokia 7.1 a fost prezentat oficial. Vine cu hardware mid-range premium la preț accesibil

715

Articole recomandate

Gama de smartphone-uri Nokia de la HMD Global este în continuă expansiune, producătorul finlandez fiind printre cei mai "ocupați" jucători de pe această piață. Cel mai nou membru al acestei familii de produse este Nokia 7.1, un nou smartphone mid-range premium, care nu se depărtează foarte mult de alte modele din trecut din punct de vedere al hardware-ului intern, însă este unul dintre cele care adoptă noul design cu notch în partea de sus a ecranului.


Nokia 7.1 este un smartphone mid-range premium "obișnuit" la nivel hardware. Vorbim despre un chipset Qualcomm Snapdragon 636, cu variante 3 + 32 GB, sau 4 + 64 GB și un display de 5,84" cu rezoluție Full HD+ (2.280 x 1.080 pixeli). Acesta este primul model de la Nokia care poate reda conținut HDR pe ecranul său și totodată unul dintre puținele cu decupaj în display, unde se regăsesc difuzorul pentru apeluri și camera frontală de 8 megapixeli (f/2.0).


Pe partea din spate avem un sistem dual camera în format 12 + 5 megapixeli (f/1.8 principal și f/2.4 secundar). Cel de-al doilea senzor este folosit exclusiv pentru calcularea distanței, oferind astfel posibilitatea de a realiza portrete cu fundal încețoșat. Sub camere găsim și un senzor de amprentă.


Acumulatorul beneficiază de o capacitate de 3.060 mAh, în timp ce slotul pentru SIM 2 poate fi folosit pentru adăugarea unui card de memorie.

Nokia 7.1 se lansează pe 22 octombrie la un preț care pornește de la 320 de euro pentru configurația de bază și ajunge la 350 euro pentru configurația de top. Telefonul este livrat cu Android 8.1 Oreo, însă a fost deja confirmată lansarea noului Android 9.0 Pie pentru acesta, însă nu a fost comunicată și o dată sau o fereastră de lansare pentru actualizare.

Sursa: go4it.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4719 secunde