iPhone 7 ar putea fi prezentat pe 7 septembrie

361
1
iPhone 7 ar putea fi prezentat pe 7 septembrie - iphone7spaceblackrendering-1470933315.jpg

Articole recomandate

Apple ar putea organiza evenimentul de lansare a noului iPhone 7 în data de 7 septembrie. În mod tradițional, Apple prezintă în fiecare an un nou model de iPhone în cadrul unui eveniment organizat în luna septembrie. Singura necunoscută, pentru care se așteaptă confirmarea oficială, este data exactă, scrie News.ro.



Conform celor de la Bloomberg, care au un istoric foarte bun în ceea ce privește confirmarea zvonurilor, evenimentul în care va fi lansat iPhone 7 va avea loc pe data de 7 septembrie.

Conform informațiilor vehiculate până acum, și susținute inclusiv de Bloomberg și The Wall Street Journal, iPhone 7 nu va beneficia de un aspect nou, ci va folosi același design lansat de Apple în 2014.

Astfel, noul model ar reprezenta o premieră în ceea ce privește strategia Apple. Ar fi pentru prima oară când compania americană va folosi trei ani la rând același design. În mod tradițional, Apple apela la același design doar doi ani consecutiv. Așa a fost cazul pentru iPhone 4 și 4S, iPhone 5 și 5S, respectiv iPhone 6 și iPhone 6S.

În ceea ce privește noutățile tehnice, deși nu sunt așteptate tehnologii revoluționare, noul model de iPhone va aduce câteva schimbări importante.

În primul rând, se pare că Apple va renunța la ieșirea audio clasică, de 3,5 mm. Vor putea fi folosite căști cu conexiune Lightning (standardul proprietar Apple), căști cu adaptor de la 3,5 mm la standardul Lightning și, bineînțeles, căști wireless.

În acest sens, va fi interesant de văzut dacă Apple va include în pachet căști cu conector Lightning sau căști wireless. Alternativa, mai plauzibilă, ar fi vânzarea separată a căștilor wireless.

În al doilea rând, modelul mai mare ar putea beneficia de un sistem foto cu două camere care să funcționeze în paralel. Cele două imagini capturate ar putea fi combinate într-o fotografie mai clară și luminată mai bine. Un sistem asemănător este folosit în prezent și de alți producători, precum cei de la Huawei, pe flagship-ul lansat anul acesta, P9.

Noul iPhone ar urma să dispună de un nou tip de buton, care să facă diferența între diverse niveluri de presiune și să ofere un feedback tactil în locul unui sunet, ca până acum. La fel ca funcția 3D Touch de pe iPhone 6S, noul buton ar urma să realizeze comenzi diferite, în funcție de forța cu care este apăsat.

În fine, rămâne de văzut dacă noul model se va numi iPhone 7 sau Apple va apela la o nouă schemă de numire a telefoanelor sale. În mod tradițional și logic, cifra se schimba până acum atunci când se schimba și designul telefonului. Nu ar fi tocmai normal ca un telefon care arată ca iPhone 6 să se numească iPhone 7. O idee ar fi ca Apple să apeleze la strategia folosită în cazul tabletelor și să nu mai folosească cifre, deși acest lucru va complica viața producătorilor de accesorii pentru iPhone care vor trebui să găsească noi mijloace prin care explice problema compatibilității.



Comentează știrea

BHRoueEdaZLkzeO
8 decembrie 2016
isEBcqge

wNxChe kzpprbmgueht, [url=http://kvphzhltpgml.com/]kvphzhltpgml[/url], [link=http://nakwgkotyroz.com/]nakwgkotyroz[/link], http://klcuccsvuzrf.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4944 secunde