Google îți transformă telefonul în cel mai bun paznic. Iată cum are grijă de siguranța ta

378
Google îți transformă telefonul în cel mai bun paznic. Iată cum are grijă de siguranța ta - safety-1591110434.jpg

Articole recomandate

Google introduce câteva funcționalități noi pe telefoanele sale, iar una dintre acestea va fi foarte utilă pentru siguranța ta, informează playtech.ro.


Compania se orientează acum mai mult către siguranța personală a utilizatorilor săi, printr-un nou instrument conceput să se asigure că aceștia sunt în regulă în anumite situații care i-ar putea pune în pericol. Ar fi utilă, de exemplu, atunci când treci noaptea, singur, printr-un cartier mai nesigur.


Noua opțiune pusă la dispoziție de Google funcționează cam așa: când o activezi, setezi și o anumită oră la care va trebui să confirmi că ești bine, dar să alegi și persoanele din agenda ta care vor fi contactate în caz de urgență. În momentul în care se face ora respectivă, telefonul îți va cere să menționezi "situația" în care te afli.


Ai un minut al dispoziție fie să selectezi opțiunea care arată că ești în regulă, fie să începi să distribui locația persoanelor pe care le-ai setat drept contacte de urgență, fie să suni imediat la 112. De asemenea, în cazul în care nu selectezi nicio opțiune în 60 de secunde, opțiune le va notifica automat contactele de urgență și le va distribui locația ta. Funcționalitatea nu este setată să contacteze automat numerele oficiale de urgență pentru a evita apelurile inutile.


Trebuie să iei în considerare faptul că opțiunea este momentan disponibilă doar pe telefoanele companiei, din gama Pixel.


Ce alte noi opțiuni mai oferă Google
Una dintre cele mai utile aplicații care ar contribui la siguranța ta este aplicația Personal Safety de pe Pixel 4. Versiunea existentă a aplicației te lasă să partajezi informații medicale cu primii respondenți, să setezi contacte de urgență și să le trimiți un mesaj scurt cu locația curentă. Pe Pixel 4 și Pixel 3, sistemul va putea detecta când ai fost într-un accident de mașină, pentru a alerta serviciile de urgență din zona dvs.


Google te ajută și să-ți reglezi și somnul. Noua funcție de pe Pixel, aflată în cadrul aplicației pentru Ceas, le dă utilizatorilor câteva opțiuni utile pentru a-și menține un program constant de somn. De exemplu, le pune la dispoziție sunete calmante și permite telefonului doar întreruperi limitate în timpul orelor de somn.


Utilizatorii se pot trezi cu piesa preferată sau cu un ecran treptat mai luminos. Dacă un utilizator trece de ora de culcare, funcția le va trimite informații despre cât timp a petrecut treaz și ce aplicații a folosit în acest timp.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3077 secunde