Google Assistant driving mode, cea mai utilă funcție pentru șoferi

880
Google Assistant driving mode, cea mai utilă funcție pentru șoferi - 1-1603112714.jpg

Articole recomandate

Google a promis pentru mijlocul anului 2019 că va introduce modul de utilizare la volan, însă în mod clar acest lucru nu s-a întâmplat. Cu toate acestea, apar primele semne ale Google Assistant driving mode, potrivit Playtech.


XDA-Developers a descoperit că modul de conducere al Asistentului Google este cel puțin parțial activat pentru unii utilizatori de Android.


Interfața s-a schimbat considerabil față de demo-ul I / O 2019, dar conceptul rămâne același, oferind butoane și text de dimensiuni mai mari, care îți fac conversațiile, mesajele și playerul de muzică mai ușor de accesat in timp ce conduci.


Lansarea pare a fi parte a serverului și ar putea face parte dintr-un test. Nu este atașat la nicio versiune specială a aplicațiilor Google Maps sau aplicații de căutare și funcționează, de asemenea, pe o varietate de dispozitive. În funcție de contul tău Google, e posibil să fii printre norocoșii care pot încerca încă de pe acum funcția Google Assistant Driving Mode.


Cum folosești Google Assistant în Driving Mode?
La începutul acestei luni, a început să pară că mult așteptatul mod de conducere ar putea ajunge ca o caracteristică în Google Maps, mai degrabă decât abordarea independentă de aplicație Google Assistant sau Android Auto.


Se pare că funcționalitatea este lansată pentru mai mulți oameni, deși încă nu este clar dacă este un test limitat sau dacă Google intenționează să livreze acest lucru tuturor în următoarele săptămâni.


Noul mod de conducere este accesibil atingând fotografia ta în aplicația Google Maps, apăsând pe “Setări de navigare” și selectând în cele din urmă “Setări Google Assistant”.


Dacă, în mod normal, acest meniu te trimitea la ecranul general de setări Google Assistant, acum afișează un panou pentru modul de conducere – dacă te afli printre norocoși.


Noua interfață poate fi activată cu ajutorul comenzii vocale “OK Google, let’s drive”, însă până acum, utilizatorii care au avut acces la Driving Mode au raportat că o astfel de activare nu funcționează încă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 28 Septembrie 2020
Stire din Tehnologie : Cum adaugi un widget pe iPhone
Pagina a fost generata in 2.3857 secunde