Galaxy Note Fan Edition, lansat oficial de Samsung

441
Galaxy Note Fan Edition, lansat oficial de Samsung - galaxynotefc1-1499064561.jpg

Articole recomandate

Samsung a lansat oficial smartphone-ul care folosește, în cea mai mare parte, componentele rămase de la Note 7, device-ul retras de pe piață din cauza exploziei bateriei.


Noul smartphone se numește Galaxy Note Fan Edition, iar Samsung nu face niciun secret din faptul că este "Note 7 reîncarnat". Singura componentă care diferă este bateria – Samsung a ales o baterie mai mică, de 3.200 de mAh, față de cea de 3.500 mAh de pe Note 7.


Această baterie a fost supusă unui nou proces de testare pe care cei de la Samsung l-au pus la punct după retragerea lui Note 7, în încercarea de a nu mai repeta acea poveste.


O altă diferență față de Note 7 este software-ul. Galaxy Note Fan Edition folosește noua versiune software și noile aplicații pe care Samsung le-a configurat pentru Galaxy S8, inclusiv asistentul digital Bixby.


În rest, noul Galaxy Note Fan Edition este identic din toate punctele de vedere cu Note 7. Componentele, construcția, designul – sunt aceleași.


Samsung reușește să atingă două obiective cu noul smartphone. Pe de o parte, va recupera din pierderile pricinuite de retragerea de pe piață a lui Note 7. Pe de altă parte, reușește să recupereze și să refolosească o serie întreagă de componente și materiale care ar fi reprezentat o mare problemă ecologică.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4688 secunde