Galaxy Mega 7.0, noua tabletă Samsung, înlocuitor pentru smartphone

244
Galaxy Mega 7.0, noua tabletă Samsung, înlocuitor pentru smartphone - samsunggalaxymega7-1401701338.jpg

Articole recomandate

Una din primele companii ce s-a aventurat în a lansa telefoane cu ecrane mari, Samsung este pe cale demonteze definitiv granița între smartphone și tablete. După cum se vede și din imaginea oferită, Samsung Galaxy Mega 7.0 (sau Mega 2) ia forma unui smartphone gigant, având întreg repertoriul de funcții pe care le-am aștepta de la un dispozitiv din această categorie, inclusiv cea de telefonie.


Cu design inspirat de modelul Galaxy Note 3, noul Samsung Galaxy Mega 7.0 este de fapt o versiune supradimensionată a predecesorului Mega 6.3. Din păcate în afara de aspectul carcasei și mărimea ecranului restul specificațiilor rămân un mister. Probabil, avem de-a face tot cu o configurație mid-range, similară actualelor modele Galaxy Mega 6.3 și 5.8: CPU quad-core cu o frecvență de 1,2 GHz, 1,5 GB de memorie RAM, camere foto cu senzori de 8MP și 2 MP, slot MicroSD și modem radio 3G/4G. Rezoluția ecranului nu este impresionantă, lucru de așteptat ținând cont de gama din care acest telefon va face parte: 1280 x 720 pixeli.


Din păcate cei interesați de acest telefon gigantic care nu prea se mai deosebește cu nimic de o tabletă vor trebui să aștepte evenimentul de lansare oficial pentru a afla prețul și disponibilitatea lui Galaxy Mega 7.0 în piețele internaționale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4159 secunde