Facebook Messenger introduce o nouă funcție

439
1
Facebook Messenger introduce o nouă funcție - facebookmessenger-1467996451.jpg

Articole recomandate

Aplicația de Messenger a Facebook va primi în curând un update important: va dispune de criptare end-to-end pentru conversații.


Ce înseamnă asta, mai exact? Noua funcție, numită "conversații secrete", va exista în aplicație similar cu modul incognito de pe browserele web, scrie yoda.ro.

Așadar, utilizatorii pot începe o conversație secretă cu orice prieten de pe Facebook, doar persoanele implicate în conversație putând să o citească. Autoritățile, hackerii și nici măcar cei de la Facebook nu vor putea citi conversația, mai precizează sursa citată.

De asemenea, va exista o opțiune de timp pentru fiecare mesaj din conversație, ceea ce înseamncă că mesajul va disparea dupa expirarea timpului, similar cu ceea ce se întamplă pe Snapchat.


Comentează știrea

marioara
9 iulie 2016
opinie

Primești instrucțiuni complete!Cautam urgent colaboratori care vor sa castige comisioane prin colaborare la domiciliu! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: pacurarumarioara1964@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4037 secunde