Facebook își schimbă logo-ul. Sigla companiei, schimbată pentru prima dată din 2005

260
1

Articole recomandate

Facebook a schimbat logo-ul companiei pentru prima dată din 2005, modificarea putând fi observată doar la numele complet al rețelei de socializare.

Sigla companiei este printre cele mai cunoscute din lume, însă cum oamenii folosesc rețeaua de socializare pe telefon sau tablete, logoul întreg este rar văzut.

Directorul de creație din cadrul Facebook, Josh Higgins, a declarat pentru Brand New că și-a dorit o "modernizare a logo-ului, pentru ca acesta să pară mai prietenos și accesibil", potrivit B1.ro.

Diferențele însă nu sunt sesizabile. Cuvântul Facebook rămâne în continuare alb pe fundal albastru, însă la o privire mai atentă se pot observa litrerele mai subțiri decât cele din logo-ul inițial. Josh Higgins a precizat că nu s-a dorit o redesenare completă a logo-ului.

Comentează știrea

rodica
2 iulie 2015
castiguri din prima luna!

Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie imediat, acum, de colaboratori din toate localitatile tarii, pentru o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna. Atentie, cerem seriozitate maxima! Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0452 secunde