Facebook a lansat o nouă aplicație de mesagerie. Ce aduce nou

Vineri, 04 Octombrie 2019, 12:34
197
Facebook a lansat joi Threads, o aplicație de mesagerie care permite utilizatorilor să trimită fotografii și înregistrări video către prietenii apropiați, aflați pe o listă definită, de pe Instagram, relatează vineri AFP.

Acest nou serviciu oferit de gigantul rețelelor de socializare se află în concurență directă cu aplicația de mesagerie Snapchat, potrivit Agerpres.

Threads este o aplicație care folosește o listă de "prieteni apropiați" (close friends) pe Instagram, rețeaua de socializare dedicată imaginilor aparținând grupului condus de Mark Zuckerberg.

"Threads este cea mai rapidă modalitate de a împărtăși o fotografie sau un videoclip cu prietenii voștri apropiați de pe Instagram", a declarat directorul de strategie al Instagram, Robby Stein.

"Mesajele de pe lista voastră cu prieteni apropiați vor apărea atât în Threads, cât și în Direct (mesageria internă a aplicației Instagram), astfel încât să puteți controla complet cum și cu cine doriți să interacționați", a mai spus Stein.

Aplicația se deschide direct în camera video a telefonului pentru a permite trimiterea mai rapidă de fotografii și înregistări video. Această caracteristică este extrem de populară în rândul publicului tânăr, iubitor al comunicării vizuale.

Threads, care este disponibilă la nivel mondial pe toate telefoanele cu sistemul de operare Android și pe iPhone, permite de asemenea utilizatorilor să își actualizeze starea pentru a indica activitatea pe care o desfășoară sau tipul locului în care se află, fără a oferi o adresă exactă.

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3476 secunde