Cum îți transformi telefonul vechi într-o cameră de supraveghere

340
Cum îți transformi telefonul vechi într-o cameră de supraveghere - untitled-1589980596.jpg

Articole recomandate

În cazul în care ai un telefon vechi pe care nu-l mai folosești, acesta poate fi foarte ușor transformat într-o cameră de supraveghere, informează playtech.ro.


Un telefon pe care nu-l mai folosești, chiar dacă nu este de ultimă generație, poate avea o mulțime de alte utilități. Una dintre cele mai utile ar putea fi transformarea sa într-o cameră pe care o poți folosi pentru a-ți supraveghea de la distanță casa. Singurele condiții pentru a putea face acest lucru este ca acesta să se aprindă și să dispună de o cameră foto, indiferent de cât de performantă este aceasta, pe care o vei transforma într-una de supraveghere.


Procesul este unul destul de simplu și poți face și tu asta urmărind pașii de mai jos.


În primul rând, va fi nevoie să instalezi o aplicație de supraveghere pe dispozitiv. Majoritatea aplicațiilor oferă multe dintre aceleași caracteristici, precum streaming local, streaming în cloud, înregistrare și stocare a materialelor la nivel local sau de la distanță, precum și detectare și alertă de mișcare. Printre exemple se numără aplicațiile Alfred, Manything, Salient Eye sau Presence.


Al doilea pas îl reprezintă poziționarea telefonului, a cărui cameră ar trebui să fie orientată către zona din casă pe care vrei să o supraveghezi. O cameră de supraveghere de acest tip este utilă nu doar pentru securitate, ci și pentru supravegherea animalelor de companie sau copiilor, de exemplu.


După aceea va trebui fie să pui telefonul într-un suport (fie un trepied, fie o ventuză, fie sprijinit pe un obiect mai greu). Trebuie să ții cont și de faptul că telefonul va avea nevoie de foarte multă energie, pentru că streamingul consumă foarte multă baterie. Astfel, vei avea nevoie să-l montezi în apropierea unei prize, pentru că-l vei ține destul de des la încărcat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6161 secunde