Credința, acum și pe mobil. A fost lansată aplicația "Arsenie Boca!"

315
1
Credința, acum și pe mobil. A fost lansată aplicația

Articole recomandate

Incredibil până unde s-a ajuns. Oamenii care au "suficientă credință" pot fi scoși din impas oricând, cu ajutorul unei aplicații pentru telefonul mobil și tabletă, cu numele călugărului Arsenie Boca. 


Aplicația afișează o imagine cu chipul lui Arsenie Boca, supranumit și "Sfântul Ardealului". Este gratuită și o pot descărca toți cei care își doresc să fie mai aproape de sfânt. Deși nu a fost lansată de mult timp, aplicația are deja o recenzie favorabilă, utilizatorii fiind mulțumiți de ea. 


Comentează știrea

diana
27 octombrie 2015
Afacere rentabila

Cea mai solicitata oferta de lucru online! Suntem in plina ascensiune si suntem cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita si pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa ceara detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Joi, 22 Octombrie 2015
Stire din Tehnologie : Anunț important de la Youtube
Miercuri, 07 Octombrie 2015
Stire din Tehnologie : Sony ar putea renunța la telefoane
Pagina a fost generata in 0.3279 secunde