Creatorul Bitcoin, nominalizat la premiul Nobel

317
2
Creatorul Bitcoin, nominalizat la premiul Nobel - bitcoin21-1447065399.jpg

Articole recomandate

Fondatorul Bitcoin ar putea primi premiul Nobel pentru economie în 2016. Acesta a fost nominalizat pentru prestigioasa distincție, însă exista o problemă: nimeni nu știe cine este de fapt, în persoană.



Propunerea a venit de la un profesor de finanțe de la universitatea UCLA din Statele Unite. Tot ce se știe despre cel care a venit cu ideea monedei digitale este pseudonimul de pe Internet, Satoshi Nakamoto, potrivit Digi24.ro.

Persoana misterioasă a publicat un singur articol în 2009 în care a enunțat ideea Bitcoin și a scris software-ul original. Profesorul american consideră că influența monedei virtuale asupra lumii moderne poate aduce inventatorului premiul Nobel, chiar dacă acesta este anonim. 



Comentează știrea

Tavi
9 noiembrie 2015
Munca la domiciliu

Cea mai noua oferta de lucru ! Da, noi iti oferim absolut GRATUITun curs special online in care inveti pas cu pas si cu toate detaliile cum sa faci bani acasa ! Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a nu renunta. S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva in plus acuma pana ce esti tinar.Cautam colaboratori optimisti, seriosi. Devii seful tau, muncesti cum vrei part-time ori full-time Mai multe detalii, trimite "Info"la adresa de e-mail: [email protected]

Eu
10 noiembrie 2015
Ala

Eu as vrea sa lucrez cu mata la domiciliu .... se poate ???

Răspuns la: Munca la domiciliu
Adăugat de : Tavi, 9 noiembrie 2015
Cea mai noua oferta de lucru ! Da, noi iti oferim absolut GRATUITun curs special online in care inveti pas cu pas si cu toate detaliile cum sa faci...

Articole pe aceeași temă

Joi, 22 Octombrie 2015
Stire din Tehnologie : Anunț important de la Youtube
Pagina a fost generata in 1.3313 secunde