CEL MAI DORIT TELEFON. Iată de ce și tu vei avea nevoie de el

632
1
CEL MAI DORIT TELEFON. Iată de ce și tu vei avea nevoie de el - motoroladroidturbo630x420-1413180997.jpg

Articole recomandate

Motorola Droid Turbo, dacă este real, va fi telefonul cu cea mai mare baterie. Producătorul revine astfel la mai vechile modele cu o autonomie impresionantă.

Motorola a avut o perioadă în care vindea telefoane cu o autonomie impresionantă dată de baterii foarte mari, în comparație cu cele ale rivalilor. Acum, compania deținută de Lenovo se pare că revine la "bunele obiceiuri" și pregătește Motorola Droid Turbo pentru Statele Unite ale Americii.

Caracteristica importantă a Motorola Droid Turbo se pare că va fi bateria de 3.9000 mAh pentru un telefon cu ecran de 5,2 inci Ultra HD și o cameră de 21 megapixeli. Va dispune de încărcare wireless, va funcționa cu nanoSIM și, deocamdată, ar fi pregătit exclusiv pentru Verizon.

Află totul despre acest telefon care va domina piața



Comentează știrea

iulian
16 octombrie 2014
moto

eu am Motoroa droid razr cel mai subtire tel mobil in 2012si sint foarte multumt de el inainte am avut Samsung dar nu se compara carcasa e de Kevlar si ecranul e protejat de Gorila glass abia astept s aapar turbo ca eram pe asteptare la modelul anterior Ultra apare pe 29 oct in usa si sper sa fie disponibil apoi pe Amazon Motoola a fost cumparata anul trecut de chinezii de la Lenovo dar o promoveaza ca o marca de lux in Romania Motorola nu e pretuita cine a lucrat pe afara o va cumpara cu siguranta !!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Octombrie 2014
Stire din Tehnologie : Acesta ar putea fi COMPUTERUL PERFECT
Joi, 09 Octombrie 2014
Stire din Tehnologie : Cel mai tare telefon pentru selfie
Pagina a fost generata in 0.4136 secunde