Câteva motive pentru care să alegi un telefon Huawei P20 Lite

3793
Câteva motive pentru care să alegi un telefon Huawei P20 Lite - resedb73b6e77be1aca39e2878dd2156-1566983876.jpg

Articole recomandate

Dacă dorești să îți achiziționezi un smartphone de la Huawei s-ar putea să îtâmpini ceva dificultăți din cauza multitudinilor de modele existente. Una din seriile recent lansate de către cei de la Huawei este seria P20. Aceste modele de telefoane au devenit preferate de utilizatori datorită prețului scăzut și performanțelor ridicate. Din această serie fac parte Huawei P20 Lite, Huawei P20 și Huawei P20 Pro. Dacă dorești să îți achiziționezi unul din cele trei modele de Huawei, iată câteva motive pentru care Huwei P20 Lite s-ar putea să fie alegerea potrivită pentru tine:
1. Prețul


Huawei P20 Lite este considerabil mai ieftin decât celelalte două modele de Huawei. Acest telefon este perfect pentru persoanele ce nu sunt dispuse să plătească o sumă mare de bani pentru un telefon, ci vor doar un smartphone care să își facă treaba. Huawei P20 Lite este o alegere minunată pentru acest tip de persoane, înglobând un design modern cu specificații bune la un preț greu de trecut cu vederea. 


2. Memoria internă


Un al aspect ce diferențiază cele trei modele de Huawei este memoria telefonului. Huawei P20 și Huawei P20 Pro vin cu 128 GB memorie internă, dar numai Huawei P20 suportă un card de memorie. În schimb, Huawei P20 Lite vine cu 64 GB de memorie internă cu posibilitatea de a o extinde cu un card de până la 256 GB și de a îl formata ca memorie internă. Acest lucru este foarte util, mai ales persoanelor care își stochează mare parte din informații pe telefon și au nevoie de acesta în mod constant. 


3. Design-ul


Huawei P20 Lite are un design modern și simplu. Spre deosebire de celelalte două modele ce au senzorul de amprentă plasat pe butonul din față al telefonului, Huawei P20 Lite are poziționat pe spate un astfel de senzor. Din anumite puncte de vedere, această plasare a senzorului de amprentă face utilizarea cu o singură mână a telefonului mult mai facilă. De asemenea, Huawei P20 Lite, este mai subțire, mai ușor și mai scund decât frații săi mai mari, dar este un pic mai lat decât Huawei P20. Dacă preferați să utilizați telefonul cu o singură mână și dacă vă doriți un telefon mai ușor și mai subțire, Huawei P20 Lite poate îndeplini cu lejeritate nevoie dumneavoastră.


4. Camera foto


Este de înțeles că Huawei P20 Lite nu se poate compara cu frații săi mai mari, dar, ca și aceștia, este dotat cu cameră duală pe spate, una de 16 MP și alta de 2 MP. În rest, are aceleași funcții ca și Huawei P20 și Huawei P20 Pro. Indiferent de numărul de megapixeli, Huawei P20 Lite reușește să facă fotografii detaliate, contrastante, fie pe lumină sau întuneric. Cu modul portret și împreună cu funcția de înfrumusețare puteți realiza portrete cu un bokeh ideal. Camera frontală pentru telefoanele vândute internațional, la Huawei P20 Lite este de 16 MP, ceea ce este suficient pentru a avea parte de selfie-uri de o calitate superioară. Algoritmii pentru modul portret pentru camera frontală fac o treabă excelentă în a recunoaște fețele și în a estompa fundalul. Astfel, dacă camera foto reprezintă una din caracteristicile prin care vă alegeți viitorul telefon, Huawei P20 Lite face față cu brio, având în vedere și prețul de vânzare al acestuia.


Huawei P20 Lite este un telefon excelent din punct de vedere al performanței. Dotat cu un procesor octacore de 64 bit și 4 GB de RAM, se descurcă foarte bine cu orice tip de aplicație. Având în vedere caracteristicile acestuia, design-ul și prețul, Huawei P20 Lite poate să fie o alegere minunată, făcând față cu brio competitorilor săi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4079 secunde