Bombă de la Vodafone! Internet gratuit și nelimitat tuturor utilizatorilor!

Miercuri, 02 Septembrie 2015
981
Vodafone România oferă, în weekend-ul 12-13 septembrie, internet gratuit și nelimitat tuturor utilizatorilor de servicii ale companiei, iar în perioada 14 - 18 septembrie alte două zile de internet gratuit de data aceasta celor care nu sunt clienții companiei, a anunțat, miercuri, într-o conferință de presă, Andrea Rossini, director, Consumer Business Unit, Vodafone România.


'Supernet 4G este o combinație unică de algoritmi, tehnologii și frecvențe, ce poate fi folosit în diverse scopuri. Am început cu viteze ridicate pentru toți clienții noștri, am continuat cu o stabilitate superioară a conexiunii de internet pentru streaming și browsing optimizat. Acum, Supernet celebrează aceste realizări, aducându-i pe utilizatori, în același timp, pe internet. Timp de două zile, cei peste opt milioane de utilizatori pot beneficia de experiența Supernet 4G, fără costuri suplimentare și fără limite. Astfel, le mulțumim tuturor pentru că sunt alături de noi, prin cele două zile în care le vom oferi cea mai mare experiență de internet gratuit din România', a spus Andrea Rossini, director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Cei care nu sunt clienți ai companiei se pot conecta gratuit la internet, timp de două zile, în intervalul 14 — 18 septembrie. Pentru a se conecta, aceștia vor trebui să utilizeze un sim pe care compania Vodafone îl oferă gratuit prin agențiile sale.Pagina a fost generata in 0.314 secunde