BlackBerry pregătește lansarea unui telefon Android

191
1
BlackBerry pregătește lansarea unui telefon Android - blackberryandroid-1434104682.jpg

Articole de la același autor

Lansarea unui telefon BlackBerry cu sistem de operare Android pare a fi aproape. Schimbarea de strategie a fost dezvăluită de Reuters care citează "4 surse cu legături apropiate companiei", noul dispozitiv urmând să includă o tastatură fizică de tip slide-out, care glisează de sub display.

Compania ar urma să pună accent mai mult pe partea de software și managementul dispozitivelor. În prezent există posibilitatea pentru unii utilizatori de BlackBerry din mediul de afaceri, care folosesc BES12, pachetul software ce oferă suport multi-platformă, să folosească aplicații Android.

Potrivit surselor citate, telefonul va semăna cu Galaxy S6 Edge, dar oficialii companiei au respins informațiile vehiculate în presă declarând: "Noi nu comentăm asupra zvonurilor și speculațiilor, dar rămânem loiali sistemului de operare BlackBerry 10, care oferă beneficii de neegalat în materie de securitate și productivitate".


Cu o cotă de piață mai mică de 1%, compania, cândva aflată printre cei de pe podiumul producătorilor din domeniu, se pare că are o mare nevoie de o strategie care să o readucă pe linia de plutire. Un telefon cu un display mare și o tastatură fizică bună, cu un pachet software purtând logo-ul BlackBerry, ar putea să fie una dintre mișcările care să-i readucă brand-ului gloria de altădată. 



Comentează știrea

rodica
12 iunie 2015
cautam colaboratori seriosi!

Cautam colaboratori seriosi! Ofertă speciala pentru cei care vor să faca bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipa cu experientă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat ca ai facut cea mai buna alegere! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 08 Iunie 2015
Stire din Economie : Dolarul a înghițit 5,96 bani
Pagina a fost generata in 1.6432 secunde