Bicicleta care spală rufe este soluția perfectă pentru sănătatea ta: cum funcționează

292
Bicicleta care spală rufe este soluția perfectă pentru sănătatea ta: cum funcționează - bicicletarufe-1564311740.jpg

Articole recomandate

Spălatul rufelor este una dintre activitățile de care nu poți să scapi niciodată. Un nou gadget încearcă însă să îți îmbunătățească condiția fizică, în timp ce îți cureți hainele, scrie playtech.ro

La fel ca multe alte electrocasnice de dimensiuni mari din casă, mașina de spălat haine a evoluat destul de mult în ultimul deceniu. Pe de altă parte, forma ei generală și principiul de funcționare nu a suferit transformări majore, până acum. Gadgetul din imaginile alăturate reprezintă lucrarea unor studenți din China. El facilitează efectuarea a două sarcini foarte importante în același timp, este vorba de spălat rufe și făcut efort fizic.


Această bicicletă este intitulată Bike Washing Machine sau BiWa. La prima vedere, este o bicicletă obișnuită de casă pe care pedalezi pentru a-ți îmbunătăți condiția fizică. Procesul tău de pedalare are însă un efect dublu, pentru că în partea din față a aparatului, de fapt, tu vei spăla rufe.

Dovada clară a faptului că multitaskingul nu se rezumă doar la calculatoare sau telefoane, acest dispozitiv mai face o faptă bună, pe lângă cele enunțate mai sus. Bicicleta te ajută să faci economie de energie electrică, în timp te ajută să slăbești, să arâți mai bine și să fii mai atletic.

Momentan, Bike Washing Machine nu a ajuns pe piață, dar sunt șanse destul de mari ca acest lucru să se întâmple. Creația studenților de la Universitatea Dalian Nationalities din China îți învârte tamburul cu haine, în timp ce tu pedalezi. Același gest de a pedala alimentează cu energie electrică un mic ecran care te ajută să vezi progresul ciclului de spălare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.563 secunde