Android-ul învinge iOS la trafic de internet

Marţi, 05 August 2014
3091
Mai multe sticle de Coca Cola au căzut dintr-un camion, la intersecția bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Cumpenei. Traficul este blocat în zonă.După o luptă care a durat câțiva ani, platforma Android a câștigat în sfârșit competiția cu iOS când vine vorba de trafic de internet generat.

În ultimii ani popularitate dispozitivelor cu Android a explodat, în parte datorită numărului foarte mare de smartphone-uri și tablete ieftine aflate în circulație. La un moment dat, platforma celor de la Google ajunsese să dețină 80% din piață. Cu toate acestea, când venea vorba de trafic de internet generat, iOS-ul ieșea mereu în frunte la statistici. Cu alte cuvinte, degeaba se cumpărau mai multe gadgeturi cu Android, dacă posesorii de iDevice-uri le foloseau mai mult pentru a naviga pe internet.

Discrepanța de mai sus a fost însă valabilă doar până acum câteva zile, moment în care a fost publicat cel mai recent studiu al celor de la NetApplications. Aparent, în luna iulie a acestui an, utilizarea dispozitivelor cu Android pentru trafic online a crescut de la 43,75% până la 44,62%. În contextul în care, în aceeași perioadă de timp, iOS a scăzut de la 45,61% până la 44,19%, este evident că vorbim de un nou câștigător în această competiție, fie și cu o diferență infimă, scrie playtech.ro.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1672 secunde