Alertă la sediul Facebook. Patru clădiri au fost evacuate după ce ar fi fost identificat gaz sarin

165
Alertă la sediul Facebook. Patru clădiri au fost evacuate după ce ar fi fost identificat gaz sarin - 20120302grabb112830rsz-1562051108.jpg

Articole recomandate

Facebook a evacuat patru clădiri, iar două persoane erau examinate pentru o posibilă expunere la gaz sarin după ce neurotoxina a fost depistată într-un pachet trimis la compania americană, informează Reuters.


Persoanele care au intrat în contact cu pachetul suspect la ora locală 11:00 nu au prezentat simptomele expunerii la gaz sarin, a informat pompierul Jon Johnston.

"La sediul Facebook sunt testate toate pachetele care ajung și unul dintre acestea a fost pozitiv așa că au inițiat procedura standard. Acum așteptăm să vedem dacă este adevărat sau nu", a adăugat el, conform News.ro.

Anthony Harrison, purtătorul de cuvânt al Facebook, a informat că au fost evacuate patru clădiri în urma testului și cooperează cu poliția. Sediul central al Facebook se află în Menlo Park, Californica.

"Autoritățile nu au identificat încă substanța găsită. Până acum, trei dintre clădirile evacuate au primit undă verde pentru a fi repopulate", a afirmat Harrison.

La fața locului erau prezenți și agenți ai FBI, a informat un purtător de cuvânt al agenției. Gazul sarin este o neurotoxină care este folosită ca armă chimică. Expunerea poate fi fatală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2622 secunde