X
X
Mai multe ştiri online:

Află care au fost cele mai utilizate aplicații în pandemie

Ştire online publicată Marţi, 19 Mai 2020. Autor: Cuget Liber Online.


Pe perioada pandemiei, internetul a fost sub presiune: multă lume a lucrat de acasă și a folosit o serie de aplicații pentru a ține legătura cu cei dragi de la distanță. Din momentul în care restricțiile generate de coronavirus au fost implementate în majoritatea țărilor europene, interesul pentru comunicarea online a crescut de 7 ori. Iată un top al aplicațiilor utilizate în perioada pandemiei, realizat de Picodi, conform playtech.ro.


Cei de la Picodi au analizat numărul mediu de căutări online ale mai multor aplicații de comunicare instantanee populare, atât de la producători mari, cât și de la cei de nișă, cum ar fi Google, Microsoft, Facebook, Rakuten, Line Corporation.


Câștigătorul european este fără îndoială WhatsApp-ul, a fost căutat cel mai des în 22 de țări. Această aplicație a preluat conducerea pe tot continentul, din Portugalia prin Spania, prin Elveția și Italia până în Germania și Cehia. O explozie a interesului pentru comunicatorul verde este vizibilă și în Rusia, Turcia și Finlanda. România se află, la fel, în echipa WhatsApp, fiind de partea vest-europenilor.


În 14 țări, cea mai utilizată aplicație de comunicare instantanee a fost Zoom. Interesul pentru acesta a fost la un nivel ridicat, în special în nordul Europei (Marea Britanie, Norvegia), în unele țări baltice (Lituania, Estonia), precum și în Ucraina și Moldova.


Viber și Microsoft Teams, la fel ca și Skype, au domnit numai în 4 țări, arată Picodi. Ambele aplicații de comunicare au găsit cel mai mare număr de utilizatori în Peninsula Balcanică și în Liechtenstein (Microsoft Teams) și Belarus (Viber). Iar locuitorii din Danemarca au ales în mod special, Google Meet. Studiul a fost realizat pe baza numărului de căutări online pentru 19 aplicații de mesagerie instantanee.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31422 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3768 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1417 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Sambata, 12 septembrie Foto : Polițist din Constanța, rănit într-un accident, are nevoie de sânge 1387 vizite, 0 comentarii Polițist din Constanța, rănit într-un accident, are nevoie de sânge
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.5558 secunde