A fost lansat OFICIAL Samsung Galaxy S10. Ce preț va avea

Joi, 21 Februarie 2019
362
Gigantul coreean Samsung a lansat oficial Galaxy S10, pe data de 20 februarie, la Londra! Acesta este cel mai important model al companiei și vine cu noutăți cum nu s-au mai văzut până acum. Funcțiile noi includ un sistem cu cameră cu trei lentile, un ecran de afișare cu găuri, rețea de 5G, o durată mai lungă de viață a bateriei și o memorie RAM imensă! Ar putea fi cel mai bun telefon mobil pus în vânzare vreodată, iar concurența pare să fi pierdut deja bătălia cu coreenii de la Samsung, scrie stirimondene.fanatik.ro.


Ce preț va avea Samsung Galaxy S10


Samsung Galaxy S10+, în versiunea Ceramic Black, cu 12 GB RAM și 1 TB spațiu de stocare intern, va ajunge în magazinele din China la prețul de 10.000 yuan. Aceasta va fi ediția de top a telefonului, care va fi disponibilă exclusiv în variantele "Ceramic", cealaltă fiind varianta cu carcasă de culoare albă.

Suma de 10.000 yuan este echivalentă cu 1.475 de dolari americani, sau cu 1.300 euro, însă prețurile din China sunt de obicei mai mici decât în alte țări. Astfel, ne putem aștepta la sume semnificativ mai mari pentru piețele vestice.

Samsung Vietnam a postat trei filmulețe pe post de "teaser". Primul clip prezintă senzorul de amprentă integrat în display și faptul că ecranul nu are notch, cel de-al doilea sugerează că pe partea din față vom găsi o cameră video care va putea filma în rezoluție 4K, în timp ce ultimul pune în evidență încărcarea wireless.
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.277 secunde