Zoran Nikolic, noul căpitan al HC Dobrogea Sud Constanța

179
Zoran Nikolic, noul căpitan al HC Dobrogea Sud Constanța - zoran-1566932812.jpg

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud va avea un nou căpitan în sezonul care tocmai a început. 
Zoran Nikolic a preluat banderola de căpitan de la Laurențiu Toma. Pivotul sârb este un luptător pe teren, unul dintre jucătorii care "pun osul" pentru echipă. Calitățile sale și faptul că a devenit cel mai vechi jucător al "delfinilor" l-au impus în vestiar ca pe unul dintre liderii echipei. Un handbalist care "își dă viața pentru echipă", așa cum l-a caracterizat fostul său coechipier și actual antrenor secund, George Buricea. 


Conducerea tehnică a decis că este cel mai potrivit să fie căpitan. Sezonul trecut, în meciul 2 al finalei cu Dinamo, Nikolic a purtat banderola în lipsa lui Toma și a primit din mâinile președintelui FRH, Alexandru Dedu, trofeul acordat vicecampioanei României. 


"Mulțumesc echipei, antrenorilor și președintelui. Este o mare încredere pe care mi-au dat-o și sunt fericit pentru asta. A început sezonul și vrem să jucăm cât mai bine, să câștigăm toate meciurile. Sunt la Constanța de trei ani și pot să spun că mă simt ca acasă. Este un club serios și joc pentru o echipă în care mă simt foarte bine", a declarat Zoran Nikolic, pentru site-ul oficial al clubului. 


"Kizo", așa cum mai este alintat Nikolic de către coechipierii săi, este primul căpitan străin din istoria echipei de handbal a Constanței.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4288 secunde