Ziua Sportului la Constanța, marcată de proiectul "Mișcare pentru toți"

222

Articole de la același autor

Sâmbătă, 11 mai, avem frumoasa ocazie să petrecem timpul activ și distractiv în cadrul evenimentului "Mișcare pentru toți".
Primăria Constanța invită toți amatorii de sport, la ora 11.00, la stadionul "Farul", pentru a promova o zi a sportului și a bunelor practici. Astfel, la ora 11.00, va începe meciul-eveniment de baseball dintre echipa SUA, reprezentată de militarii americani din Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu, și echipa națională de baseball a României. Spectacolul are loc în cadrul Trofeului "Jackie Robinson", ajuns la a treia ediție, are drept invitați oficiali români și americani, precum și invitați din lumea sportului local. 
În continuare, Ziua Sportului va fi marcată, la ora 13.00, de proiectul "Mișcare pentru toți", unde simultan vor avea loc zeci de competiții din discipline sportive diferite precum atletism, baschet, box, gimnastică, haltere, handbal, karate sau scrimă. Vor participa sportivi de la cluburile constănțene, foști sportivi de mare valoare, medaliați olimpici, mondiali și europeni, dar și antrenori din Constanța. 


"Sâmbătă va fi o zi a ușilor deschise pentru toți constănțenii, de la mic la mare, în care centrul tuturor activităților este sportul și voia bună. Întrucât nu putem construi nimic fără un corp sănătos, facem apel către părinți să își aducă copiii la un eveniment ce promovează relaxarea, distracția și mișcarea. Sportul este o modalitate de a educa disciplina, de a ne pregăti pentru viață și de a ne focusa pe ceea ce contează, sănătatea, de aceea nu ratați oportunitatea de a face parte din proiectul ce unește numele marcante ale sportului constănțean și permite să învățăm de la cei mai buni antrenori și maeștri ai sportului local și național", declară Ilie Floroiu, consilier pe probleme de sport al primarului Constanței. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5066 secunde