WTA Jurmala: Patricia Țig, eliminată în sferturi de Anastasia Potapova - Românca a câștigat setul al doilea cu 6-0

136
WTA Jurmala: Patricia Țig, eliminată în sferturi de Anastasia Potapova - Românca a câștigat setul al doilea cu 6-0 - patricia538ig2-1564153006.jpg

Articole recomandate

Patricia Maria Țig (264 WTA) și-a încheiat parcursul la turneul WTA International de la Jurmala în sferturi, fiind învinsă de rusoaica Anastasia Potapova (64 WTA), cap de serie numărul 6, scor 6-4, 0-6, 6-4.


Rusoaica în vârstă de 18 ani a început mai bine partida din sferturi, reușind break-ul încă din game-ul al doilea. Românca a echilibrat jocul și preluat conducerea (3-2), însă Potapova s-a desprins din nou, având 5-3. Țig a făcut apoi break la ultima strigare, însă și-a cedat din nou serviciul și Potapova și-a adjudecat primul set, scor 6-0.


În setul secund, Patricia Țig nu i-a lăsat nicio șansă rusoaicei, impunându-se cu 6-0, după numai 26 de minute. Deși a început cu break actul decisiv, jucătoarea noastră a scăzut apoi ritmul, permițându-i Anastasiei să se distanțeze la 3-1. Țig a mai reușit un break, apropiindu-se la un game de adversară, dar Potapova și-a trecut apoi în cont un game alb pe serviciul româncei (4-2). 


La 4-2 pentru Potapova, Țig a avut o șansă de break, dar nu a reușit să o fructifice. S-a întâmplat însă în următorul game de serviciu al rusoaicei. Tabela arăta 5-4 în favoarea Anastasiei, când Țig a servit pentru a egala scorul. Potapova a bifat însă un alt game alb, obținând victoria după două ore și 13 minute de joc.


În semfinale, Potapova se va duela cu învingătoarea dintre Anastasija Sevastova (11 WTA), principala favorită, și Irina Bara (213 WTA). Partida are loc vineri, după ora 19:00.


Pentru prezența în sferturi, Țig va fi recompensată cu un premiu de 4.900 de euro și cu 60 de puncte WTA.


"Baltic Open" se dispută în perioada 22-28 iulie și face parte din categoria International. Competiția este dotată cu premii totale în valoare de $250,000. Directorul turneului este Alexander Ostrovskiy.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4334 secunde