Președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan:

"Vrem să fim campionii României la juniori Under 18"

500
2

Articole de la același autor

Echipa de rugby CS Cleopatra Mamaia  a pornit ca din pușcă în Campionatul Național de juniori sub 18 ani, iar președintele clubului, Vasile Chirondojan, anunță că obiectivul stabilit pentru acest sezon este câștigarea titlului de campioană. Nimeni nu pare a fi în stare să-i oprească pe cei de la CS Cleopatra în drumul către medaliile de aur la CN de juniori U18. Echipa de la malul mării, antrenată de Radu Nicolae Munteanu și Victor Bezușcu, a contabilizat, în primele trei etape ale stagiunii, Zona Muntenia, tot atâtea victorii: 22-7 cu ACS Flamingo, la București, 39-3 cu Olimpia București, la Constanța, și 57-7 cu CTMRTF, la București. Iar la orizont se întrezărește marele derby, cu Steaua, la malul mării.  "Obiectivul nostru este cucerirea titlului de campioană națională. Mai mult decât atât, avem ambiția de a termina campionatul cu victorii pe linie. Echipa este puternică, avem în lot o serie de jucători de mare perspectivă", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan. Ca o confirmare a acestei afirmații, jucătorii Marian Glodeanu, Andrei Iurea, Vlăduț Popa și Alexandru Cozma, toți de la CS Cleopatra, au fost convocați la un stagiu de pregătire al lotului național de rugby juniori U18 al României, care se desfășoară, începând de ieri și până pe 25 octombrie, la Snagov. "Sunt șase echipe în Zona Muntenia - Cleopatra, Steaua, Olimpia, Flamingo, CTMRTF și Grivița București. Primele două clasate se califică la turneul semifinal, unde se va juca pentru accederea în turneul final. Cred că, din zona noastră, noi și Steaua vom merge mai departe și chiar aceasta va fi finala mare. Acum suntem pe primul loc în clasament și trebuie să continuăm seria victoriilor", a explicat antrenorul Radu Nicolae Mocanu. Celelalte zone ale campionatului de unde vor veni echipe la semifinale și finale sunt Transilvania și Moldova. Președintele CS Cleopatra a ținut să precizeze faptul că și-ar dori ca, începând de anul viitor, sistemul de joc să se modifice puțin, scopul fiind acela al reducerii cheltuielilor. "Actualul sistem, cu sezon regulat, turneu semifinal și turneu final, este puțin ciudat, implicând eforturi financiare consistente. Au fost episoade când echipele nu au avut bani de deplasări. De aceea, cred că ar fi bine să se țină cont și de opiniile noastre, ale celor care finanțăm activitatea", a spus președintele Chirondojan.

Comentează știrea

linia II ITC
16 octombrie 2013
servilism fara sfarsit

Daca tot vorbesti de echipa, si de jucatorii si antrenorii care au inregistrat succesele respective, foloseste te rog o fotografie cu ei, nu ne arata imaginea unui individ dubios, hidos si mare amator de a fura echipamentul unei echipe care candva i-a intins o mina de ajutor. Servilismul tau, Sorin M,. este greu de imaginat si de suportat, ai depasit chiar limitele raporturilor de vasalitate specifice erei scavagiste.

adi
16 octombrie 2013
***** pentru cei puternici

Sa iti fie rusineee....la un investitor privat care investeste bani 'familiei' pentru a scoate jucatori de nationala, si pentru cluburile de performanta.... esti un nimeni in Rugby nu mai o jigodie ordinara se poate pronunta in scris.....sa critice oameni care investesc in adevaratul sport.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0582 secunde