Vor juca "stejarii" la Cupa Mondială 2019?

924
Vor juca

Articole recomandate

Președintele Federației Române de Rugby, Alin Petrache, a declarat, ieri, că este nevoie de răbdare pentru a afla dacă echipa națională va fi exclusă de la Cupa Mondială din 2019, ca urmare a folosirii neregulamentare a jucătorului de origine tongană Sione Faka’osilea, precizând că joi este chemat la audieri de către World Rugby, federația internațională de specialitate. 


"Joi, suntem chemați la o audiere, la fel ca majoritatea federațiilor participante în Campionatul European. Sper ca vineri să revenim cu date și să putem comenta lucrurile pe care le vom afla acolo. S-a discutat foarte mult despre aceste lucruri, dar eu sper ca vineri să putem vorbi și să explic ceea ce nu am putut să fac o lungă perioadă de timp. Să avem răbdare și să așteptăm deciziile. Le vom primi cu siguranță și sper ca săptămâna viitoare cel mai târziu să oferim toate detaliile", a spus Petrache, citat de Agerpres. 


Întrebat dacă ar fi mai bine pentru prima reprezentativă să promoveze jucători tineri români decât să naturalizeze străini, Petrache a răspuns: "Cu siguranță că și partea cu naționalismul face bine, dar și «petele de culoare» pe care le-am integrat în echipa națională au adus de fapt ceea ce noi nu puteam aduce. Această naturalizare a unor străini care vin să joace pentru România este un lucru binevenit".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5019 secunde