Voleibalistele de la CS Medgidia se mențin în Divizia A1

Vineri, 20 Martie 2020
303
Voleibalistele de la CS Medgidia și-au îndeplinit obiectivul pe care l-au avut stabilit pentru sezonul care tocmai s-a încheiat. Fetele antrenate de Florin Voinea și Radu Began au încheiat competiția pe locul 7 și au rămas, astfel, pe prima scenă a voleiului feminin românesc, acolo unde vor evolua și în sezonul viitor.

CS Medgidia a acumulat 20 de puncte în 20 de partide jucate, ceea ce înseamnă că echipa de pe malul Canalului a avut un parcurs mai mult decât onorabil.

Sportivele din Dobrogea au făcut mai multe meciuri mari în ediția de campionat care tocmai a trecut. Unul dintre ele este jocul cu Dinamo București, în care voleibalistele din Medgidia s-au mobilizat și au câștigat cu scorul de 3-2, deși echipa din Capitală era favorită clară înaintea întâlnirii.

Campioana României este CSM Volei Alba Blaj, care a câștigat detașat, cu 57 de puncte. Dinamo a terminat pe locul al doilea, cu 52 de puncte, iar ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de CSM Târgoviște, cu 47 de puncte. Pagina a fost generata in 0.3791 secunde