Voleibalistele de la CS Medgidia au câștigat partida cu FC Argeș

Vineri, 13 Martie 2020
123
Primul turneu al locurilor 7-11 din Divizia A1 la volei feminin a început, miercuri, la Voluntari, fără spectatori în tribune, iar echipa CS Medgidia a susținut, joi după amiază, prima partidă. 


Confruntarea cu FC Argeș a fost una extrem de disputată, la capătul a cinci seturi victoria revenind formației din Medgidia, cu scorul de 3-2 (17-25, 17-25, 25-23, 27-25, 15-7). După ce au pierdut primele două seturi, voleibalistele pregătite de Florin Voinea și Radu Began au strâns rândurile și au întors soarta meciului, obținând în final o victorie pe deplin meritată. 


CS Medgidia le-a avut în teren pe următoarele jucătoare: Sara Najdic, Larisa Vasilică, Gabriela Orlandea, Diana Ariton, Glauciele Martins Da Silva, Loredana Dobriceanu și Mihaela Albu - libero; au mai jucat: Marina Cojocaru, Andreea Ordeanu, Elena Albu și Mădălina Iacobiță. 


Voleibalistele de la CS Medgidia așteaptă acum următoarele partide din turneul locurilor 7-11 din Divizia A1, chiar dacă este foarte posibil ca acestea să se amâne din cauza pandemiei cu coronavirus. 


Pagina a fost generata in 0.1619 secunde