Volei / Tragerea la sorți a grupelor CEV EuroVolley 2021, în luna mai

194
Volei / Tragerea la sorți a grupelor CEV EuroVolley 2021, în luna mai - voleicev-1613509011.jpg

Articole de la același autor

Campionatul European feminin de volei care va fi organizat în România și în alte trei țări - Serbia, Bulgaria și Croația - se apropie cu pași repezi. Tocmai de aceea, la Belgrad, a avut loc o ședință la care au fost prezenți înalți oficiali ai CEV, dar și ai celor patru federații co-organizatoare. 


Întâlnirea a fost prezidată de președintele Confederației Europene de Volei, Aleksandar Boricic. Discuțiile s-au referit la modalitatea de promovare a competiției și la activitățile de marketing, ținând cont de circumstanțele speciale ale pandemiei Covid-19, informează Federaţia Română de Volei. 
S-a stabilit ca tragerea la sorți a grupelor CEV EuroVolley 2021 să aibă loc după terminarea meciurilor din calificări, care se vor încheia cel mai târziu la 16 mai. În același timp, fiecare dintre cele patru țări organizatoare a nominalizat câte doi ambasadori, care vor fi implicați activ în promovarea competiției, vor crește interesul în jurul întrecerii pe canalele sociale și digitale de media dedicate. De asemenea, ambasadorii vor participa și la tragerea la sorți a grupelor. Numele personalităților alese de fiecare organizator vor fi anunțate în viitorul apropiat. 
În plus, s-au discutat alte câteva aspecte legate de organizarea competiției, cum ar fi transportul și protocoalele de sănătate impuse de fiecare țară în parte în contextul pandemiei. 


Țara noastră a fost reprezentată la această întâlnire de președintele Federației Române de Volei, Adin Cojocaru, și de vicepreședintele Oana Sârb. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4978 secunde