Volei / Dan Gîrleanu, invitatul surpriză al cursului de perfecţionare a antrenorilor

100
Volei / Dan Gîrleanu, invitatul surpriză al cursului de perfecţionare a antrenorilor - 24221127544854876181838322004628-1632047596.jpg

Articole de la același autor

Desfășurat în această săptămână, cursul de perfecționare a antrenorilor de volei a fost un succes. Zilnic, la cursuri au fost prezenți, în medie, 190 de participanți, informează Federaţia Română de Volei.

Tehnicieni de la toate eșaloanele voleiului românesc au asistat, prin intermediul platformei Zoom, la cursurile susținute de conf. univ. dr. Cătălin Știrbu, Carlo Sati și Petrică Stancu.

În plus, în ultima zi, participanții au asistat la o prezentare detaliată a modificărilor de regulament ce vor fi aplicate începând cu startul noului sezon, prezentare care a fost susținută de Lucian Năstase, arbitru internațional și membru ales al Consiliului Director al Federației Române de Volei.

De asemenea, antrenorii au putut asista la prezentarea invitatului surpriză al cursului, Dan Gîrleanu, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice din 1980. Instructor internațional FIVB, unde lucrează în Departamentul de Dezvoltare, Gîrleanu a avut amabilitatea de a dezvălui din vasta sa experiență celor prezenți.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Volei 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5441 secunde