Vine Belodedici! Finala Cupei Satelor, în week-end, pe litoral

223
Vine Belodedici! Finala Cupei Satelor, în week-end, pe litoral - fotbalbelo-1557338756.jpg

Articole de la același autor

După spectacolul oferit în fazele județene și la turneele regionale, prima ediție a Cupei Satelor U13 se pregătește de sărbătoarea finală a pasiunii și talentelor din satele și comunele României. 
Competiția organizată de Federația Română de Fotbal, în parteneriat cu Agenția pentru Finanțarea Investitițiilor Rurale, își va afla în acest week-end, 10-12 mai, prima campioană, în urma turneului final găzduit de comuna Cumpăna (Constanța). 
Pe durata celor trei zile, toate jocurile vor fi supervizate de foștii internaționali Ion Geolgău, manager Scouting FRF, Miodrag Belodedici și Ion Vlădoiu, membri ai Comisiei Tehnice FRF. 


Campionii merg cu tricolorii în Norvegia 
Pe lângă trofeul transmisibil, lotul echipei câștigătoare, împreună cu antrenorul și primarul localității reprezentate vor beneficia de o experiență extraordinară: vor însoți echipa națională de fotbal a României la partida din Norvegia (7 iunie 2019), contând pentru preliminariile EURO 2020. 
Ocupantele locurilor 2 și 3 vor fi alături de tricolori la partida de acasă cu Spania (5 septembrie 2019), din cadrul aceleiași competiții. Totodată, vor fi premiați cel mai bun portar, cel mai bun jucător și golgheterul fazei finale Cupa Satelor. 


Arbitrul finalei, de la Chelsea, la Cumpăna 
Finalele Cupei Satelor vor reprezenta un moment special pentru jucători cu atât mai mult cu cât acestea vor fi oficiate de doi arbitri de Liga 1: Sebastian Colțescu și Horia Mladinovici. 
Mai mult decât atât, Colțescu va fi, deseară, parte din brigada românească ce oficiază la semifinala Europa League dintre Chelsea și Eintracht Frankfurt, apoi va conduce finalele tinerelor talente la Cumpăna. 


Echipele finaliste 
Pe 9 mai, la Cumpăna, în prezența reprezentanților echipelor, va avea loc tragerea la sorți în urma căreia cele 8 finaliste vor fi împărțite în 2 grupe. Se joacă în sistem "fiecare cu fiecare", primele două clasate se califică în semifinale, ulterior se dispută finala mică și finala mare. Iată echipele participante: Cumpăna (Constanța), Dumbrăvița (Timiș), Feldioara (Brașov), Rudeni (Ilfov), Ruginoasa (Iași), Sânmartin (Bihor), Turburea (Gorj), Vârtoape (Teleorman). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5553 secunde