Viitorul şi Sepsi, egal cu multe goluri la Ovidiu

227
Viitorul şi Sepsi, egal cu multe goluri la Ovidiu - viitorulsepsimeci-1611759110.jpg

Articole de la același autor

Partida de marți, de la Ovidiu, FC Viitorul-Sepsi OSK Sf.Gheorghe, contând pentru etapa a-XIX-a a Ligii I de fotbal a debutat cu o ofensivă susținută a gazdelor la poarta lui Fernandez.

În minutul 7 al partidei, olandezul Luckassen deschide scorul pentru FC Viitorul Constanța, dar după zece minute, Gonzalez egalează în urma unei greșeli comise de Artean în apărare, scor 1-1.

În prelungirile primei reprize, Luckassen primește o pasă în atac și înscrie din nou, scor 2-1.Oaspeții au contestat decizia arbitrului central Horațiu Feșnic, reclamând că fotbalistul olandez de la FC Viitorul se afla în poziție „afară din joc” nefiind cazul ca faza să continue atunci când a primit mingea.

În repriza a doua, în minutul 48, Sepsi Sf.Gheorghe beneficiază de o lovitură de la 11 metri, iar fundașul central Bogdan Mitrea îl învinge pe portarul Cojocaru, scor 2-2.

În minutul 63, la echipa constănțeană și-a făcut debutul mijlocașul Răzvan Grădinaru care l-a înlocuit pe Alexandru Mățan.

Gazdele au insistat în ofensivă și Răzvan Grădinaru a fost faultat de Gonzalez în minutul 83, iar FC Viitorul a beneficiat de un peanalty, transformat de Andrei Ciobanu, scor 3-2.

Când se părea că FC Viitorul se apropie de o victorie, în prelungirile partidei, Safranko deviază balonul cu capul în poarta gazdelor și partida se încheie la egalitate, 3-3.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6639 secunde