Viitorul, înfrângere în amicalul cu Partizan Belgrad

144
Viitorul, înfrângere în amicalul cu Partizan Belgrad - ddd-1579693677.jpg

Articole recomandate

Echipa de fotbal FC Viitorul Constanța a fost învinsă de echipa sârbă Partizan Belgrad cu scorul de 1-0, miercuri, într-un meci amical jucat în stagiul de pregătire din Antalya (Turcia), potrivit site-ului clubului patronat de Gheorghe Hagi, relatează Agerpres. Unicul gol al partidei a fost reușit de Nemanja Jovic (67).

Viitorul a irosit multe oportunități de a marca, inclusiv un penalty, în min. 30, prin Alexi Pitu, al cărui șut a fost apărat de portarul Nemanja Stevanovic.

Hagi a aliniat următoarea formulă: Căbuz - D. Grosu (Țîru, 78), V. Ghiță, G. Buta (B. De Nooijer, 57), Boboc - A. Ciobanu, P. Iacob, Bîrnoi (Dussaut, 57) - G. Ganea, L. Munteanu (G. Iancu, 78), A. Pitu.

FC Viitorul nu a obținut nicio victorie în acest cantonament, după 0-1 cu Young Boys Berna (Elveția), 1-2 cu Olimpik Donețk (Ucraina), 0-0 cu Sturm Graz (Austria) și 0-1 cu Partizan Belgrad (Serbia). Constănțenii vor juca pe 24 ianuarie ultimele două partide din acest stagiu, cu Ballkani (Kosovo) și Jagiellonia Bialystok (Polonia).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3517 secunde