Video VIDEO / HC Dobrogea Sud s-a reunit ieri cu gândul la cupa EHF

347

Articole recomandate

Lotul formației de handbal HC Dobrogea Sud s-a reunit ieri în vederea începerii pregătirilor pentru viitorul sezon competițional. 


Handbaliștii pregătiți de Zvonko Sundovski și Marko Isakovici s-au reunit la Sala Sporturilor din Constanța, iar la primul antrenament au participat și cele patru achiziții: portarul bielorus Viaceslav Saldatsenka, centrul croat Janko Kevic, pivotul naționalei României, Marius Mocanu, și interul stânga georgian Irakli Chikovani.  


"Transferul la Constanța a fost o provocare pentru mine. Este o echipă cu pretenții și vreau să fac performanță aici. Îmi doresc să urcăm pe podium, să luăm Cupa României și să mergem cât mai departe în cupele europene. Îi cunosc pe mulți dintre băieți și sper să mă adaptez cât mai repede", spune Irakli Chikovani, care joacă de mulți ani în Liga Națională, HC Odorhei, Poli Timișoara și Dunărea Călărași fiind echipele care i-au marcat până acum cariera internaționalului georgian.


HC Dobrogea Sud se va pregăti o săptămână la Constanța, după care va efectua un cantonament în Slovenia. Va urma o nouă săptămână de antrenamente pe litoral, urmată de un turneu internațional în Macedonia, la Struga.


"Este un nou început, am văzut figuri optimiste la reunire și asta mă bucură. La fel sunt și eu. Pentru noul sezon, ne dorim să păstrăm linia ascendentă a clubului din ultimii ani și sunt convins că vom aduce trofee orașului. Eu spun că suntem mai omogeni, iar asteptările sunt mai mari", spune președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Rudi Stănescu.



La finalul întâlnirii, handbaliștii de la HC Dobrogea Sud au luat cina la Bistro Evo. Echipa a petrecut două ore minunate pe terasa elegantului restaurant din centrul vechi al Constantei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9547 secunde