Victorii pentru CS Medgidia şi HC Dobrogea Sud II în DA la handbal masculin

261
Victorii pentru CS Medgidia şi HC Dobrogea Sud II în DA la handbal masculin - 24231425533324800268771496049958-1632215635.jpg

Articole de la același autor

CS Medgidia a pornit în trombă în actuala ediţie a Diviziei A la handbal masculin.

În runda inaugurală, formaţia antrenată de Ionuţ Deli-Iorga şi Adrian Georgescu s-a impus, cu scorul de 30-27, în faţa celor de la HC Buzău II, într-o partidă disputată pe teren propriu, contând pentru Seria B. La pauză, gazdele aveau un avantaj fragil, de numai un singur gol, 13-12, însă au accelerat ritmul în partea a doua a jocului şi au obţinut o victorie fără drept de apel.

La rândul lor, handbaliştii de la HC Dobrogea Sud II (antrenori George Buricea şi Enis Murtaza) au evoluat cu mult curaj în deplasarea de la Bucureşti, reuşind să o învingă în fieful său pe CSA Steaua II. Jocul a fost controlat în totalitate de echipa constănţeană, care a condus la pauză cu 20-15, pentru ca, la final, tabela să „îngheţe” la 39-31.

Iată şi rezultatele înregistrate în celelalte partide ale rundei: CSM Bucureşti II - CS Alexandria II 48-19, CS Dinamo Bucureşti II - CSU Piteşti 25-26.

Etapa viitoare, sâmbătă, 25 septembrie, CS Medgidia va primi vizita celor de la CS Dinamo Bucureşti II, în timp ce HC Dobrogea Sud va juca din nou în deplasare, cu HC Buzău II.

XXX

Handbalista constănţeană Alexandra Subţirică-Iovănescu, pivotul Gloriei Buzău, a fost convocată de selecţionerul Adrian Vasile la naţionala României pentru meciurile lunii octombrie, din preliminariile EURO 2022. Naţionala tricoloră se reuneşte pentru o acţiune de pregătire la Mioveni, între 2 şi 11 octombrie, perioadă în care va juca, la Mioveni, cu reprezentativa Insulelor Feroe (6 octombrie, ora 18:30) şi, la Viena, cu Austria (10 octombrie, ora 19.10), informează Federaţia Română de Handbal.

Pentru această acţiune, tehnicianul a convocat 20 de jucătoare, dintre acestea doar trei activând la cluburi din străinătate: portarul Yuliya Dumanska, interul stânga Bianca Bazaliu (ambele la Podravka Vegeta Koprivnica) şi pivotul Crina Pintea (Gyor).

Celelalte handbaliste pe care se va baza Adrian Vasile sunt: Daciana Hosu (SCM Râmnicu Vâlcea), Elena Şerban (Dunărea Brăila) - portari; Nicoleta Dincă, Ana Maria Iuganu (ambele de la Gloria Bistriţa-Năsăud) - extreme stânga; Anca Polocoşer (Minaur Baia Mare), Sorina Tîrcă (Rapid Bucureşti), Bianca Harabagiu (Gloria Buzău) - interi stânga; Andreea Rotaru, Mădălina Zamfirescu (ambele de la Gloria Buzău), Cristina Laslo (Minaur Baia Mare) - centri; Ana Maria Drăguţ, Alina Ilie (ambele de la Gloria Buzău), Alicia Gogîrlă (CSM Bucureşti) - interi dreapta; Sonia Seraficeanu (Gloria Bistriţa-Năsăud), Oana Borş (Minaur Baia Mare) - extreme dreapta; Lorena Ostase (CSM Slatina) - pivot.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.325 secunde