Victorii la două goluri pentru Rennes și Villarreal, în optimile Europa League

549
Victorii la două goluri pentru Rennes și Villarreal, în optimile Europa League - villarrealeuropaleague-1552037811.jpg

Articole de la același autor

Rennes și Villarreal au obținut victorii la diferență de două goluri, joi, în partidele din prima manșă a optimilor de finală ale Europa League la fotbal.

Rennes a învins-o neașteptat pe Arsenal cu 3-1, pe teren propriu, după ce ''tunarii'' au deschis scorul în min. 4, prin Alex Iwobi. Bretonii au profitat de faptul că Arsenal a jucat mai bine de o repriză în zece oameni și au marcat prin Bourigeaud (42), Nacho Monreal (autogol, 65) și Ismaila Sarr (88).

Villarreal, care luptă pentru supraviețuire în La Liga, a făcut un pas mare spre sferturile de finală, prin victoria cu 3-1 la Sankt Petersburg, în fața echipei Zenit. Vicente Iborra, Gerard Moreno și Manu Morlanes au marcat pentru ''Submarinul galben'', iar iranianul Sardar Azmoun a semnat golul echipei ruse.

Dinamo Zagreb a învins-o cu 1-0 pe Benfica, prin golul marcat de Bruno Petkovic, din penalty.

Eintracht Frankfurt și Inter Milano au terminat nedecis, 0-0, dar italienii au ratat un penalty prin croatul Brozovic.

Sevilla FC, multiplă câștigătoare a competiției, a fost ținută în șah de Slavia Praga, 2-2. Wissam Ben Yedder a deschis scorul în chiar primul minut de joc pentru andaluzi, celălalt gol fiind reușit de Munir El Haddadi (28), în timp ce pentru cehi au înscris Miroslav Stoch (25) și Alex Kral (39). La oaspeți, românul Alexandru Băluță nu a făcut parte din lot.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0568 secunde