Victorie pentru VIITORUL, în meciul cu CFR CLUJ

213
Victorie pentru VIITORUL, în meciul cu CFR CLUJ - viitorulcfrcluj93596800-1570393732.jpg

Articole recomandate

FC Viitorul a învins cu scorul de 3-1 liderul CFR Cluj, în Liga I. Cele două echipe sunt departajate în clasament doar de golaveraj, iar Craiova le pândește de pe podium, scrie romaniatv.net



Formația FC Viitorul a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-0), echipa CFR Cluj, în etapa a XII-a a Ligii I. Cele două echipe au același număr de puncte în clasament, 24, fiind departajate doar de golaveraj: CFR Cluj - locul 1, 24 de puncte, golaveraj 18, FC Viitorul – locul 2, 24 de puncte, golaveraj 14.

Gazdele au deschis scorul prin autogolul lui Ionuț Peteleu (27), la centrarea lui Rivaldinho, Cosmin Matei a majorat diferența (37), cu un șut de la distanță, cu boltă, în vinclul porții, iar Rivaldinho a ridicat scorul la unul de forfait (57).

Golul de onoare al liderului a fost reușit de argentinianul Juan Emanuel Culio (76 - penalty), după ce portarul Cătălin Căbuz l-a busculat în careu pe Valentin Costache.

Echipa antrenată de Gheorghe Hagi a mai ratat prin Bradley de Nooijer (43), iar ardelenii prin Lacina Traore (47, 87), Valentin Costache și Mihai Bordeianu (66).

FC Viitorul a egalat liderul la puncte după această victorie, venită după eșecul de la Craiova, cu Universitatea.

CFR Cluj, care venea după înfrângerea cu Celtic din Europa League (0-2 la Glasgow), nu are nicio victorie în ultimele patru deplasări în campionat, în care a înregistrat două egaluri și două eșecuri.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2878 secunde